Inter liittyi tavoittelijoiden joukkoon – mihin suurseuraan hurjavireinen kreikkalainen siirtyy?

 

Ennen tämän kauden alkua Konstantinos Mitroglou oli tuttu nimi kreikkalaisen jalkapalloilun ystäville sekä tietenkin vannoutuneille lajiniiloille.

Suuren yleisön tietoisuuteen hän on noussut kuitenkin vasta tänä syksynä vakuuttavan maalisaldonsa myötä seurajoukkueessaan Olympiakoksessa.

Kauden 10 pelaamassaan Kreikan pääsarjaottelussa Mitroglou on viimeistellyt vakuuttavat 14 maalia. Hän teki myös hattutempun Mestarien liigan -ottelussa Anderlechtia vastaan lokakuussa. Viimeksi hän nousi otsikoihin viime viikolla viimeisteltyään kahdesti Kreikan voittaessa Romanian 3-1 MM-jatkokarsinnassa.

Sportmediaset.it:n mukaan Interin kykyjenetsijät tarkkailivat Mitroglouta viime viikon Romania -ottelussa. Italialaismedia kertoo, että Interin uunituore puheenjohtaja Erick Thohir olisi valmis lyömään tiskiin 10 miljoonaa euroa. Helpolla Milanolaisseura ei tule kreikkalaista kuitenkaan saamaan.

Myös muun muassa AS Roman, Lazion, Liverpoolin, Arsenalin ja Dortmundin on raportoitu olevan kiinnostuneita tulikuuman kreikkalaisen palveluksista.

Edellinen artikkeliKuka on Evertonin FIFA-mestari?
Seuraava artikkeliVideo: Myös Valencia uudella stadionilla mukaan futispyhättökilpailuun?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän