Inter ei halua menettää kärkipaikkaansa Serie A:ssa

Inter ei halua menettää kärkipaikkaansa Serie A:ssa, kun AS Roma saapuu Stadio Giuseppe Meazzan nurmelle vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä, joten tasaväkinen ottelu on varmasti luvassa.

Inter on tällä hetkellä melkoisen kuuma joukkue. Päävalmentaja Antonio Conte on aloittanut Nerazzurrissa erittäin vakuuttavasti ja onkin saanut joukkueen Italian pääsarjan piikkipaikalle. Myös Mestarien liigassa jatkopelit ovat vielä omissa käsissä. Interin parhaimmistoa ovat olleet hurjavireinen kärkipari Romelu LukakuLautaro Martinez. Parivaljakko on iskenyt yhteensä 18 maalia kuluneella sarjakaudella Italian kentillä.

AS Roma on edellisissä otteluissa ollut myös kovassa iskussa ja on sarjataulukossa viidentenä. Kolmessa edellisessä matsissa on syntynyt yhdeksän osumaa ja omissa on soinut vain kertaalleen. Vastukset ovat kuitenkin olleet sitä luokkaa, että ne on pitänytkin hoitaa.

Pelivihjeessä haetaan jatkumoa Interin iskukyvylle. Se on pelkästään kotiedun puolesta kohtalaisen vahva ennakkosuosikki. Perjantai-iltana nähdään varmasti hyvä futismatsi, jossa täydet pisteet menee allekirjoittaneen papereissa kotijoukkueelle.

Pelivihje: Inter (1.94 @Coolbet)

Kerroin on artikkelin julkaisuhetkellä ja voi muuttua siitä.

LYÖ VETOA!

Klassikkovideo: Meksikolaispelaaja Blancon legendaarinen harhautus MM-kisoissa 1998

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here