Ilves antoi potkut päävalmentaja Toni Kalliolle

Veikkausliigan putoamiskamppailuun ajautunut Ilves on antanut lähtöpassit päävalmentajalleen Toni Kalliolle.

LUE MYÖS: Valioliigan kausiennakko 2023–2024 – kattava paketti perjantaina alkavasta kaudesta

Keskiviikkona 45 vuotta täyttävä Toni Kallio on saanut potkut Ilveksestä. Viimeksi toukokuun Veikkausliigassa voittanut Ilves on ajautunut putoamiskamppailuun.

TSEKKAA TÄMÄ:

Päävalmentajana kauden loppuun jatkaa valmennustiimissä mukana oleva Joni Lehtonen. Äskettäin Ilves vahvisti valmennustiimiään palkkaamalla apuvalmentajaksi Pasi Tuutin, joka sai alkukaudesta potkut KuPS:n puikoista.

Kallio ehti olla Ilveksessä yhtäjaksoisesti yli kymmenen vuoden ajan, kun “Köpi” palasi seuraan vuonna 2012 ja lopetti seuraavana vuonna pitkän pelaajauransa. Sen jälkeen entinen maajoukkuepelaaja toimi seurassa eri valmennustehtävissä vuodesta 2014 alkaen.  

Kallio oli tiistaina viimeistä päivää seuran palveluksessa ja hyvästeli vielä tänään aamulla joukkueen ennen aamun harjoituksia.

 ”Pettynyt olen, että Ilves-ura, ainakin tältä erää, päättyy näin. Samalla olen myös ylpeä siitä työstä, mitä on tämän tiimin kanssa tehty. On ollut haastavat kaksi vuotta, mutta olemme tehneet paljon hyvää. Ymmärrän toki, että lopulta tulokset on se mitä tällä tasolla ja tässä asemassa mitataan. Paljon pieniä asioita olisi voinut otteluissa kääntyä toisin ja tilanne voisi olla paljon, paljon parempi.

 ”Olen silti ylpeä koko tiimistä, ja etenkin pelaajista. Pelaajat ovat koko matkan ajan olleet täysin sitoutuneita ja tehneet kovasti töitä, siitä se ei ole jäänyt kiinni. Toivotan heille isot tsempit ja onnea tulevaisuuteen.

Ilves kohtaa sunnuntaina Ratinan stadionilla Kuopion Palloseuran Veikkausliigan runkosarjaosuuden viimeisessä kotiottelussaan. Tämän jälkeen Ilveksellä on edessään kolme vierasottelua.

Lähde: Ilves
Kuvankaappaus: PalloTV

Edellinen artikkeliVideo: Swansean Josh Ginnelly tehtaili uskomattoman maalin Liigacupissa
Seuraava artikkeliVideo: Roy Keane ei odotellut ketään – Ronaldo ja Diego Simeone jäivät ihmettelemään

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän