Ilveksellä vastassa tehoton RoPS

Ilveksellä on tänään vastassa tehottomuudesta kärsivä Rovaniemen Palloseura. Tammelan stadionin lehterit saavat tänäänkin nauttia hyvävireisestä kotijoukkueesta. Pelivihje haetaan tamperelaisten voiton tieltä.

Ilveksellä on kahden pisteen kaula ja yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin toisena olevana FC Interillä. Päävalmentaja Jarkko Wiss teki vastikään jatkosopimuksen ja tekee upeaa jälkeä Ilveksen peräsimessä. Lauri Ala-Myllymäki on koko sarjan parhaita pelaajia ja on tehnyt runsaasti tehoja Ipan hyökkäyksessä.

Ilves on vain vahvistunut tämän viikonlopun aikana pelaajahankintojensa myötä. Maajoukkuetta seuraaville tuttu mies, Janne Saksela siirtyi Ilvekseen. Mies lähti aikanaan ulkomaille RoPSin nutusta, jossa varttui paljolti pelaajana. Myös kamerunilaiskärki Jaques Haman siirtyy keltavihreisiin Portugalin divarista.

RoPS on vetänyt kautensa totaalisesti alakanttiin. Viime kaudella kärkikahinoissa olleet rovaniemeläiset sukeltelevat tällä hetkellä häntäpäässä. Päävalmentaja Pasi Tuutti onkin nyt lähtenyt tekemään hankintoja. RoPSin kokoonpanoon on liittyneet Kevin Kouassivi-Benissan, joka on lainapelaaja HJK:sta, sekä Espanjasta siirtynyt keskikenttäpelaaja Jagoba Beobide.

Molemmat joukkueet ovat siis vahvistaneet joukkojaan, mutta ketään heistä ei vielä välttämättä kentällä tänään nähdä. Ilves lähtee tähän ennakkosuosikkina, kuten kertoimet sen osoittavat. Allekirjoittanut luottaa Ilvekseen sen verran, että kotijoukkue lähtee lapulle myös aasialaisella tasoituksella. Täten Ilveksen sarjajohto sen kuin kasvaa, eikä RoPSin ahdinko saa helpotusta ja kohta voidaan puhua jo putoamistaistelusta.

Pelivihje: Ilves ah-1 (1.96 @Coolbet)

*ah = asian handicap

LYÖ VETOA!

Lue myös: Niklas Moisanderista Werder Bremenin uusi kapteeni

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here