33-vuotias saksalaiskeskikenttäpelaaja İlkay Gündoğan nosti Barcelonan tärkeään vierasvoittoon Las Palmasissa, Kanariansaarilla.

Barcelona kaatoi vieraissa UD Las Palmasin numeroin 1-2 (1-0) Espanjan La Ligassa torstai-iltana.

Kotijoukkue Las Palmas johti avausjakson jälkeen Munir El Haddadin maalilla. Barcelonan Ferran Torres tasoitti toisen jakson alussa, ja lopulta 93. minuutilla nähtiin vielä ratkaisu, kun İlkay Gündoğan laukoi rankkarista 1–2-voittomaalin.

20 joukkueen La Ligan kärjessä ovat Real Madrid (19 ottelua, 48 pistettä) ja Girona (19 ottelua, 48 pistettä). Kolmantena on Barcelona (19 ottelua, 41 pistettä ja neljäntenä Atletico Madrid (19 ottelua, 38 pistettä).

KATSO MYÖS: Gironan uskomaton meno jatkuu – Ivan Martin taituroi voittomaalin lisäajalla Atletico Madridin verkkoon