Video: 26 vuotta Andorraa edustanut Ildefons Lima lopetti – standing ovationit sveitsiläiskannattajilta

Andorralaisen puolustajalegenda Ildefons Liman mahtava ja ainutlaatuinen maajoukkueura tuli suunnitellusti päätökseen tiistaina.

Sveitsi kaatoi odotetusti Andorran numeroin 3-0 (0-0) EM-karsintojen I-lohkossa tiistai-iltana. Ottelussa nähtiin yksi merkittävä ja tunteellinen hetki.

Andorran avauskokoonpanossa nähtiin 43-vuotias Ildefons Lima, ja hänet otettiin vaihtoon 23. minuutilla. Vuodesta 1997 saakka Andorraa edustanut Lima lopetti samalla uskomattoman 26 vuotta kestäneen uransa maajoukkueessa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Kotimaassaan kulttipelaajan maineessa oleva Lima sai ansaitut aplodit sekä Andorran että Sveitsin pelaajilta. Lisäksi sveitsiläisyleisö osoitti suosiotaan seisaaltaan.

Lima pitää hallussaan kaikkien aikojen pisimmän maajoukkueuran titteliä. Hän on Suomen Jari Litmasen ja Walesin Billy Meredithin kanssa ainoa pelaaja, joka on edustanut maataan neljällä eri vuosikymmenellä. Lima on myös vanhin EM-karsinnoissa ikinä poelannut pelaaja. Limalle ja Litille kertyi sattumoisin molemmille 137 maaottelua.

Ildefons Lima saa standing ovationit

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliFabio Cannavaro täyttää 50 vuotta – videokooste topparilegendan upeimmista katkoista
Seuraava artikkeliJoel Pohjanpalo teki pitkän jatkosopimuksen Venezian kanssa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän