Veikkausliigassa pelattiin maanantai-iltana kaksi ottelua. IFK Mariehamn teki ensimmäisen maalinsa sarjassa yli kahteen kuukauteen!

IFK Mariehamn kaatoi KTP:n numeroin 1-3 (0-1) Veikkausliigassa maanantai-iltana. Samalla IFK Mariehamn heilutti verkkoa piiiitkästä aikaa.

Maarianhaminalaisvieraat menivät johtoon 20. minuutilla Robin Buwaldan maalilla. Joukkue ei ollut tehnyt maaleja viimeiseen kahdeksaan otteluun, ja edellinen maali oli nähty 9. toukokuuta. Käsittämätön 814 minuutin kuiva kausi tuli vihdoin päätökseen.

KTP tasoitti tunnin kohdilla, kun Thomas Agyiri pamautti upean vaparimaalin. Mutta vain pari minuuttia myöhemmin vieraiden Vahid Hambo teki 1-2-voittomaalin kauden ensimmäisellään. Kennedy Igboananike viimeisteli lisäajalla loppunumeroiksi 1-3.

12 joukkueen Veikkausliigaa on pelattu nyt noin 11 kierrosta ja HJK porskuttaa kärjessä 31 pisteellä. IFK Mariehamn on yhdeksäntenä (10 pistettä) ja KTP karsijan paikalla sijalla 11 (6 pistettä).