Klassikkovideo: Hyökkääjälegenda Ian Wright näkee vanhan opettajansa, jonka luuli jo menehtyneen

Englantilainen hyökkääjälegenda Ian Wright pelasi hienon uran ja hän oli pidetty pelaaja. Hän täyttää perjantaina pyöreät 60 vuotta!

Ian Wright pelasi ammattilaisena vuodet 1985–2000. Uransa parhaimmat kaudet hän pelasi Crystal Palacessa vuosina 1985–1991 sekä Arsenalissa vuosina 1991–1998. Englannin maajoukkueessa hän pelasi 33 ottelua ja teki yhdeksän maalia.

Wright pelasi urallaan 501 virallista ottelua, joissa syntyi 239 maalia. Ammattilaisuransa jälkeen mies on ollut tuttu näky Valioliiga-otteluiden katsomoissa ja erilaisissa kommentaattoritöissä. Pelaajauran päätyttyä hänet yllätettiin toden teolla.

Sydney Pigden oli toisen maailmansodan veteraani, joka teki sotien jälkeen pitkän uran opettajana. Yksi hänen oppilaistaan 70-luvulla oli Ian Wright, joka myöhemmin elämänsä aikana kehui toistuvasti Pigdenia mahtavaksi opettajaksi.

Tässä 2000-luvun alussa kuvatulla videolla Wright yllätetään, kun hän näkee entisen opettajansa. Nimittäin Wright oli ollut siinä luulossa, että Pigden oli jo menehtynyt. Pöllämystynyt Wright ottaa myös saman tien hatun pois päästään.

Pigden kuoli joulukuussa 2017.

Koskettava video Ian Wrightista ja hänen opettajastaan

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

KATSO MYÖS: Video: IFK Mariehamn säilyy Veikkausliigassa – Alvaro Ngamba tuuletti jo ennen viimeistä maalia

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän