Hyökkäävää hyvää mieltä Evertonin ja Leedsin välisessä koitoksessa?

Viikonloppu tarjoaa jälleen kasan varsin mielenkiintoisia myräköitä – vähiten mielenkiintoinen tuskin on Evertonin ja Leedsin välinen kohtaaminen.

Everton – Leeds

Bielsan futisajatukset ovat monille tuttuja, ja vaikka Leeds pienessä negatiivisessa putkessa vaeltaakin, on ryhmä valmis lauantaina jälleen rohkeaan esitykseen. Leeds omasi omat paikkansa Arsenaliakin vastaan, mutta viimeistään maalipuut estivät kuparisen rikkoutumisen.

Leedsin tämän kauden matseissa on väännetty maaleja keskimäärin 3,4 per peli, vieraissa lukema osoittaa tasan neljää. Everton on ollut koitoksissaan vielä runsasmaalisempi (kaikki ottelut 3,9 ja kotimatsit 5,1). Toffeepojat eivät ole onnistuneet vaalimaan kauden ensimmäisen kierroksen Tottenham-voittonsa jälkeen maaliaan puhtaana yhdessäkään ottelussa, ja vain Calvert-Lewinin, Richarlisonin sekä Rodriguezin vaarallisuus on pitänyt Ancelottin miehistön sarjan kärkipäässä. Joukkueen puolustuspää on ollut epävarma, eikä esimerkiksi Keane ole vakuuttanut allekirjoittanutta ollenkaan.

Isäntien alakertaan keskittyvät Coleman ja Digne soittelevat lauantaibiisejään enemmän tai vähemmän nokkahuiluosastolla, Leedsillä ei pitäisi merkittäviä uusia poissaoloja olla, eli mukavilla kokoonpanoilla päästään liikenteeseen.

Pelivalinta

Molemmat joukkueet ovat olleet alkukaudella runsasmaalisia ja hyökkäyssuuntaan orientoituneita, ja niin kauan, kun Evertonin alakerta jatkaa vuotamistaan, voidaan verkon odottaa heiluvan molemmissa päissä. Leedsin maalinteko on viime aikoina tökkinyt, mutta jos viimeistely saadaan lauantaina kuntoon ja tolpatkin kääntyvät taas Bielsan miehistön puolelle, on luvassa iloista ilotulitusta. Niin kauan, kun on paikkoja, on myös toivoa.

Tartun kiinni yli 3 maalin lopputulemaan kertoimella 2,03. Vähintään neljällä maalilla lappu voitetuksi, tasan kolmella byyrillä panos takaisin. Everton ei ole jäänyt otteluissaan alle kolmeen maaliin kertaakaan kauden avausmyräkkänsä jälkeen ja tuskin jää nytkään.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here