Huuhkajilla vastassa Saapasmaan taiturit

Huuhkajilla on vastassaan tänä iltana J-lohkon kärkijoukkue Italia. Molemmat joukkueet hoitivat torstaina omat matsinsa, kun Suomi kaatoi Kreikan ja Italia haki vieraspisteet Armeniasta. Onko Huuhkajilla mahdollisuus jatkaa huikeaa kotiputkeaan ja ryöstää pisteitä italoilta?

Huuhkajat avasivat EM-karsinnat Italian vieraana maaliskuussa. Udinessa pelattu ottelu päättyi 2-0 Azzurrin hyväksi, kun Nicolo Barella ja Moise Kean huudattivat kotiyleisöä. Tuossa ottelussa Suomi kuitenkin loi rohkeasti paikkoja ja taisteli hienosti eittämättä maailman elittiin kuuluvan puolustuksen kanssa.

Italia ei varsnaisesti kovin helpolla Armeniaa vastaan päässyt. Aleksander Karapetian iski Armenian jopa ottelun johtoon reilun 10 minuutin pelin jälkeen. Torinon kärkimies Andrea Belotti toi Italian kuitenkin tasoihin. Maalintekijä Karapetian sai katsella punakorttia kahden varoituksen jälkeen ja Italia pelasi ylivoimalla toisen puolikkaan. Lorenzo Pellegrini teki voittomaalin 13 minuuttia ennen loppua ja Belotti viimeisteli vielä toisen osuman vähän tämän jälkeen.

Teemu Pukki räjäytti maalillaan Ratinan stadionin. Tarkka rankkari alakulmaan sijoitettuna takasi sen, että Huuhkajat sai kolme elintärkeää pistettä Kreikka-ottelusta. Vaikka ottelu ei ollut ajoittain kauneinta katsottavaa, oli se Suomella kuitenkin jatkuvasti kontrollissa. Lukas Hradecky oli maalillaan jälleen kerran erinomaisella tasolla.

Huuhkajilla on pieni takaisku tulevaan matsiin, sillä kapteeni Tim Sparv on pelikiellossa. Sparvin korttitili tuli täyteen Kreikka-ottelussa. Todennäköisesti Glen Kamaran vierellä keskikentällä nähdäänkin siis Rasmus Schüller. Italialla on sivussa Giorgio Chiellini, Lorenzo Insigne, sekä Armeniaa vastaan korttitilin täyteen saanut Marco Verratti. Myös Moise Kean ja Nicolo Zaniolo ovat alle 21-vuotiaiden maajoukkueen mukana, joka ei varsinaisesti auta Azzurrin tilannetta.

Pelivihjeessä lähdetään rohkeasti hakemaan Huuhkajille voittoa, ottaen tasapelin riskin pois. Tasapelikin olisi tästä matsista hyvä saldo, sillä haaveet EM-kisapaikasta hupenevat jokaisesta pistemenetyksestä. Ratinan erinomainen tunnelma siivittää Huuhkajat huippusuoritukseen tänään.

Pelivihje: Suomi, tasapeli ei vetoa (4.60 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Katso myös video: Ratinassa mahtava tunnelma – Lukas Hradecky huudatti jälleen kannattajia

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here