Huuhkajilla edessä karsintojen kuudes koitos

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Huuhkajilla on tänään pakkovoiton paikka. Mikäli täysi pistepotti menee sivu suun, alkaa Ukraina karata jo liian kauas. Mahdollisuudet Nur-Sultanissa ovatkin tänään paremmat kuin viikonloppuna Stadikalla ja Suomi on ennakkosuosikki.

Kazakit ovat lohkon hännillä, eikä tilanne mitenkään valoisalta näytä. Voittoja on kasassa tasan nolla, ainoat pisteet on tasureista Ukrainaa ja Bosniaa vastaan.

Kazakstan majailee lohkojumbona, eikä maa ole onnistunut ottamaan kuluvissa karsinnoissa yhtään kolmen pisteen voittoa. Kuuden ottelun jälkeen recordista löytyy kuitenkin kolme pistettä, kun joukkue on napannut pisteet kahdesti Ukrainalta sekä kerran Bosnialta.

Suomi ei saa rotsi auki matsiin lähteä ja Kazakit ovat mainettaan laadukkaampi nippu. Kokeillaan lapulle molempien jengien maalia, Huuhkajilla kuitenkin useita kokoonpanomuutoksia aiempaan matsiin ja se voi aiheuttaa tiettyä arvaamattomuutta alakerran pelaamiseen. Luotetaan myös siihen, että Suomi pistää verkot tötterölle ja kolme pinnaa matkaa pohjolaan.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here