Huuhkajat pelaa lohkovoitosta Walesin vieraana

Huuhkajat pelaa lohkovoitosta Walesin vieraana, kun Kansojen liigan viimeinen kierros paketoidaan Suomen osalta klo 21:45 alkaen.

Coolbetin Keskiviikon Kerroinpäällikössä tarjolla 500€ voittopotti!

Walesin maaperällä on tänä iltana suuret panokset. Ottelun voittaja nappaa itselleen lohkovoiton ja paikan A-liigasta. Tasurin tullessa etu on Walesilla, sillä isännillä on yksi pojo enemmän kontollaan. Kahden vähämaalisen joukkueen kohdatessa 0-0 tai 1-1 tasuri ei siis tänään varsinaisesti pääsisi shokeeraamaan.

Wales klaarasi edellisessä matsissa itselleen tiukan 1-0 voiton Irlannista, kun Bournemouthin David Brooks ratkaisi matsin toisella puoliskolla. Tiukan puolustuspelin kautta Wales operoi tänänkin ja maalijuhlia ei ole nähtävissä.

Suomella on alla tärkeä 1-2 voitto Bulgariasta, mutta myös jobinpostia ottelusta tuli. Joel Pohjanpalo loukkasi nilkkansa pahasti avausjaksolla ja kapteeni Tim Sparv otti keltaisen, jonka myötä korttitili täyttyi ennen viimeistä ratkaisuottelua. Tänään voikin olla nuorten lupausten aika nousta esiin ja esimerkiksi tämän hetken kuuma nimi Marcus Forss pystyy paikkaamaan Jollen jättämää aukkoa hyökkäyksessä.

Huuhkajat pelaa tällä hetkellä sellaista futista, että se pystyy tosipaikan tullen haastamaan minkä tahansa joukkueen näissä peleissä. Tänään tilanne on se, että vain voitolla lohkovoitto on saavutettavissa. Kokeillaan lapulle Suomen voittoa sisältäen tasurin mahdollisuuden. Kohde vaatii osuakseen myös alle 3.5 maalin rajan alituksen.

Pelivihje: Suomi/tasapeli & alle 3.5 maalia (1.95 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Tsekkaa video: Kenties kaunein hattutemppu ikinä – skotlantilaisella aladivarin pakilla elämänsä ottelu

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here