Huuhkajat kohtaa EM-kisoissa Tanskan!

Tänään eletään suomalaisittain erityisen jännittävää päivää futiksen osalta. Huuhkajien kisaneitsyys viedään EM-karkeloissa, ja vastaan asettuu Tanska. Tanskalaiset lähtevät kamppailuun suurena ennakkosuosikkina, mistä kertoo mm. Suomelle tarjoiltava kerroin: 10,18.

Huuhkajat veikkauskisa: voita 500€ + pelipaita!

Mittelö potkaistaan käyntiin Kööpenhaminassa kello 19:00. Tanskalaisten ennakkosuosikin asemaa nostaa se, että taistelu käydään omalla maaperällä kotiyleisön edessä. Tanskan taival on ollut varsin ruusuinen myös ennen kisojen alkua: viimeisestä kymmenestä pelistä joukkue on kokenut ainoastaan yhden tappion, joka syntyi UEFA Nations Leaguessa Belgiaa vastaan 4-2 viime vuoden marraskuussa.

Markku Kanervan suojatit pelaavat ensimmäistä kertaa EM-kisoissa, joten altavastaajan asema on ansaittu. Suomen harjoituspelit ja MM-karsintaottelut eivät olleet aivan yhtä menestyksekkäitä kuin Tanskan, ja Huuhkajien viimeisin voitto löytyykin marraskuun puolivälistä, kun se kaatoi Bulgarian 1-2. Suomalaiset saivat odottaa jännityksellä, pääseekö joukkueen tähtipelaaja Teemu Pukki karkeloihin loukkaantumishuolien vuoksi, mutta Pukki nähdään täydessä terässä viheriöllä. Käytännössä Huuhkajat pääsee kisoihin parhaalla mahdollisella miehistöllä.

Allekirjoittaneen silmään Tanska on näiden kisojen todellinen musta hevonen. Joukkueen mestaruudesta tarjotaan kerrointa 25, mikä ei paljoa lupaile, mutta tanskalaisia ei todella sovi aliarvioida. Tanska paljastanee tulivoimansa ja kyntensä tänään Suomea vastaan. Huuhkajilla on edessään kova iltapuhde, eikä täällä päässä uskota Suomen menestykseen tässä mittelössä. Tanskan laadukkuus on sen verran kova, että joukkue näyttänee Suomen kaapin paikan jo puoliaikaan mennessä. Tästä päästäänkin pelivalintaan: vetokupongille painetaan Tanskan voitto ensimmäisellä puoliajalla, josta Coolbet tarjoaa yli kakkosen kerrointa, mikä on erityisen maistuva!

Pelivihje: Tanska voittaa ensimmäisen puoliajan (2,03)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän