Suomen maajoukkueen taival Nations Leaguessa käynnistyi lauantaina harmittavalla tasapelillä. Kotivoitto oli todella lähellä.

Huuhkajat jäi tasapeliin Bosnia ja Hertsegovinan kanssa numeroin 1-1 (1-0) Nations Leaguen B-lliigan 3-lohkossa Olympiastadionilla lauantaina.

Avausjaksolla Suomi oli hallitsevampi osapuoli ja sai luotua useammankin maalipaikan. Sitten jakson lopulla Rasmus Schuller laukoi kohti maalia, ja pallo kolahti pakin käteen. VAR-katselun päätteeksi pallo pilkulle, jonka Teemu Pukki laukoi kliinisesti maajoukkueuransa 35. maalinsa, 1-0!

Heti toisen jakson alussa Pukki sai loistopaikan lisätä johtoa, mutta kova laukaus meni hieman vasemmalta ohi. Bosnia ja Hertsegovina oli puolestaan lähellä tasoitusmaalia 59. minuutilla, mutta Leo Väisänen oli avopaikan edessä.

Ottelun loppua kohden Bosnia ja Hertsegovina piti enemmän palloa. Kolme pistettä jo häämöttivät, mutta Bosnia ja Hertsegovina sai tehtyä harmittavan tasoitusmaalin. Vaihtomies Smail Prevljak laittoi pallon reppuun ykköstähti Edin Dzekon syötöstä. Näin loppunumerot 1-1.