Pitkään yhden miehen vajaalla pelannut Suomi haki kolme pistettä Bosnia ja Hertsegovinasta. Huuhkajat nousi lohkokakkoseksi!

Suomi haki uskomattoman hienon vierasvoiton Bosnia ja Hertsegovinasta numeroin 1-3 (0-1) MM-karsintojen D-lohkossa lauantaina.

Ottelu käynnistyi varsin tasaisesti, joskin kotijoukkue sai luotua enemmän hyökkäyksiä. Parinkymmenen minuutin pelin jälkeen Huuhkajat vyörytti. Teemu Pukilla oli kaksi loistopaikkaa, mutta mies epäonnistui läpiajossa ja rankkarissa.

Sitten 29. minuutilla nähtiin ansaittu vierasmaali, kun Marcus Forss viimeisteli Pukin syötöstä lukemiksi 0-1! Suomi joutui kuitenkin miesalivoimalle 37. minuutilla, kun Jukka Raitala sukitti itselleen suoran punaisen kortin.

Heti toisen jakson alussa Pukki sai jälleen loistopaikan, mutta laukaus meni aavistuksen vasemmalta ohi. Miesylivoimainen Bosnia ja Hertsegovina oli aivan hukassa, ja Suomi lisäsi johtoa. Pukki otti pallon päätyrajalta, puski Leo Väisäselle, joka siirsi pallon taaksepäin. Robin Lod sijoitti pallon kauniisti maaliin, 0-2!

Kotijoukkue pääsi peliin mukaan 68. minuutilla, kun vain hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Luka Menalo ohjasi pallon verkkoon, 1-2. Vain pari minuuttia myöhemmin Suomen Daniel O’Shaughnessy ohjasi pallon verkkoon. Pitkän VAR-kelaamisen jälkeen osuma hyväksyttiin, 1-3!