Kiovan Dynamo haki vierasvoiton Rennesistä Eurooppa-liigassa. Vieraiden todella komeaa avausmaalia edelsi näyttävä hutipotku.

Ukrainalainen Kiovan Dynamo kaatoi vieraskentällä ranskalaisen Rennesin numeroin 1-2 (1-1) Eurooppa-liigan K-lohkossa torstai-iltana. Ottelun avausmaali oli erittäin tyylikäs.

Vierasjoukkue meni 0-1-johtoon 21. minuutilla, kun pallo pelattiin vasemmalta laidalta keskelle, missä kiovalaispelaaja suoritti tyylipuhtaan hutipotkun, jonka seurauksena pallo ajautui takaviistoon. Tomasz Kedziora pamauttikin sitten upealla tykityksellä pallon vastustamattomasti maaliin.

Rennesin Clement Grenier tasoitti avausjakson lopulla, mutta Kiovan Dynamon Vitaly Buyalsky teki 1-2-voittomaalin 89. minuutilla.