Hurlumheitä Cambuurin matsiin?

Hollannin Jupiler League on kuulunut omiin lempisarjoihin jo vuosikausia, ja edelleenkin sarja tarjoaa lisääntyneestä ”vaikeusasteestaan” huolimatta ajoittain mukavia ideoita. Tänään tartun kiinni erääseen sellaiseen.

Cambuur – Helmond

Yritän olla puheissani lyhyt. 12 pisteen turvin sarjanousuaan vähitellen varmistelevan Cambuurin meno on ollut hyytävää. Viimeisellä viidellä kierroksella 19 tehtyä maalia, toki omissakin on soinut kahdeksan kertaa. Vauhti on ollut koko kauden ajan kutakuinkin samanlainen, sillä vastustajan reppua on heiluteltua keskimäärin noin kolme kertaa per peli.

Sijalla 11 huolettomasti riplaileva Helmond on kunnostautunut viime aikoina mukavasti maalinteossa, enkä näe tilanteen olevan kovin erilainen tänäänkään. Cambuur on matsin selvä suosikki, mutta Helmond tulee saamaan omat saumansa.

Helmondilla ei pitäisi olla kokoonpanossa merkittäviä poissaoloja, Cambuur puolestaan pääsee vääntöön vähintään yhtä hyvällä miehistöllä kuin muutamaan aiempaankin. Keskikentällä häärivien Mitchel Paulissenin, Robin Maulunin sekä Jamie Jacobsin pelikunto on meikäläisen papereissa edelleen arvoitus.

Pelivalinta

Maaleja, niitähän tässä matsissa on lupa odottaa. Cambuurin maalintekovoimaa on todistettu koko kauden ajan, mutta varsinkin reilummassa johtoasemassa joukkue sortuilee myös oman pään vuotamiseen. Kenties niin myös tänään?

Helmond on jäänyt ilman maalia viimeisessä 20 ottelussa ainoastaan kahdesti, enkä usko Cambuurin verkon tänään jäävän puhtaaksi. Isken liuskalleni valinnan, jossa nähdään vähintään kolme maalia ja molemmat joukkueet tekevät maalin (o2,5 + BTTS) kertoimella 1,95.

Sellaista. Muistetaan venytellä.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Edellinen artikkeliPanostusta jälleen Crotonen kustannuksella
Seuraava artikkeliVeikkausliigan alku lähestyy – tässä talvikauden kaikki pelaajasiirrot

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän