Hull Cityssä tapahtuu: nimi menossa vaihtoon – viime kaudella jättitappiot!

 

Hullissa kiehuu. Puheenjohtaja Assem Allam on järkyttänyt seuran kannattajat ilmoittamalla mahdollisesta nimenvaihdoksesta. Hull City saatetaan tulevaisuudessa tuntea nimellä Hull City Tigers.

Vaikka Hull Cityn lempinimi onkin Tigers, eivät fanit katso 109-vuotiaan seuran nimenvaihdosta hyvällä.

Huonot uutiset seuran toimistolta eivät suinkaan jää tähän. The guardian uutisoi, että Hull City on tehnyt viime kaudella jättitappiot. Seura teki valioliiganousuun päättynellä kaudella tappiota 27.8 miljoonaa puntaa (lähes 33 milj. euroa).

Summassa ei ole mukana Tottenhamista Hulliin siirtyneestä Tom Huddlestonista maksettua 5 miljoonan punnan siirtokorvausta. Puheenjohtaja Assem Allamin tultua Hulliin joulukuussa 2010 seura on tehnyt tappiota yhteensä 57 miljoonaa puntaa. Liikemies on sijoittanut seuraan runsaasti rahojaan.

”Olen laittanut seuraan paljon rahaa, 66 miljoonaa puntaa. Toistaiseksi olen tyytyväinen, kunhan saavutamme tuloksia”, Allam sanoi.

Egyptiläistä syntyperää oleva Allam kuitenkin myöntää, että seurasta on tultava omavarainen Valioliigassa. Hull on aloittanut Valioliigakauden varsin pirteästi. Se pitää 11 kierroksen jälkeen sijaa 12.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän