Huippuvireinen suomalaishyökkääjä Teemu Pukki teki jälleen maalin, kun Norwich haki vierasvoiton keskiviikkona.

Norwich kaatoi vieraskentällä Readingin numeroin 1-2 (0-1) keskiviikkona Mestaruussarjan kamppailussa. Samalla Norwich kohenteli asemiaan keskikastissa.

Pukki vei Norwichin 0-1-johtoon 14. minuutilla hienolla laukauksella oikeaan alakulmaan. Kyseessä oli Pukin kauden neljäs sarjamaali. Readingin Jon Dadi Boedvarsson tasoitti 72. minuutilla, mutta vain minuuttia myöhemmin Mario Vrancic teki 1-2-voittomaalin Norwichille.

Pukilla on ollut melkoiset 11 päivää. Ensin voittomaali, kun Suomi kaatoi Unkarin numeroin 1-0 Nations Leaguen avausmatsissa. Muutama päivä myöhemmin mies teki 1-0-voittomaalin Viron verkkoon Nations Leaguen toisessa ottelussa. Viikonloppuna Pukki jatkoi samaa trendiä, kun Norwich kaatoi kotikentällään Middlesbroughin numeroin 1-0 (0-0) ja nyt tärkeä vierasmaali.