Huikea tilastofakta: Norwich olisi sarjajumbo ilman Teemu Pukin ja kumppaneiden tehoja!

Huikea tilastofakta osoittaa, kuinka tärkeä pelaaja suomalaishyökkääjä Teemu Pukista on kasvanut englantilaiselle Norwich Citylle.

Englantilaislehti Lancashire Post on tehnyt tutkimuksen siitä, miltä Englannin Mestaruussarjan sarjataulukko näyttäisi, mikäli vain englantilaispelaajien maalit laskettaisiin mukaan. Tuon tilaston mukaan Norwich putoaisi sarjan kärkipaikalta tylysti taulukon viimeiselle sijalle, ilman ulkomaalaisvahvistustensa tehoja.

Toki loistavaa kautta pelaava Teemu Pukki ei ole ainoa Norwichille maalannut ulkomaalaispelaaja, vaan maalinteossa ovat onnistuneet myös Timm Klose, Christopher Zimmerman, Emiliano Buendia, Moritz Leitner, Alexander Tettey, Mario Vrancic, Tom Trybull, Onel Hernandez sekä Marco Stiepermann.

Huomioitavaa kuitenkin on se, että 28 maalia ja 10 maalisyöttöä Mestaruussarjassa takonut Pukki on ollut peräti 42,6 prosentissa joukkueensa maaleista mukana.

Huikea tilastofakta paljastaa Pukin merkityksen

https://twitter.com/barbaricfooty/status/1121036356896067587

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – –

Katso myös: Video: Panenka maata pitkin – nähtiinkö Australiassa kauden nöyryyttävin pilkku?

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here