Huhuille vahvistus: Griezmann jättää Atleticon – ura jatkuu Barcelonassa?

Huhuille saatiin vahvistus, kun ranskalaishyökkääjä itse kertoi tulevaisuudestaan Twitterissä julkaistulla videolla. 

La Liga -seura Atletico Madrid julkaisi Twitterissä videon, jossa ranskalainen tähtihyökkääjä Antoine Griezmann kertoo jättävänsä seuran kauden päätteeksi. Vasta viime kesänä viisivuotisen jatkosopimuksen Atleticon kanssa tehnyt Griezmann perusteli videolla päätöstään.

– Totuus on, että tämän tien valitseminen on vaikeaa, mutta koen tarvitsevani tätä ja haluan kiittää kaikkia, jotka ovat osoittaneet rakkautta minulle näiden viiden vuoden ajan, Griezmann sanoo.

Griezmannin lähtö on yksi muutos lisää rajusti muuttuvaan Atleticon joukkueeseen. Seurasta kun poistuvat kauden jälkeen varmuudella ainakin Diego Godin, Filipe Luis sekä jatkosopimuksen hylännyt Juanfran.

Ura jatkuu Barcelonassa

Muun muassa BBC kertoo, että kaikkiaan 133 maalia Atleticon paidassa viimeistelleen ranskalaisen ura tulee jatkumaan FC Barcelonan riveissä, joka on aktivoinut Griezmannin 120 miljoonan euron ulosostopykälän.

Viime kesänä Ranskan paidassa maailmanmestaruutta juhlineen Griezmannin siirto asettuu hieman outoon valoon, kun tutkii viime kesän tapahtumia. Jo silloin nimittäin huhuttiin vahvasti miehen Barca-kytköksistä, mutta tuolloin Griezmannista julkaistiin ”Päätös” -dokumentti, jossa hän taustoittaa, miksi hylkäsi Barcelonan ja päätti jäädä Madridiin.

Useat kansainväliset mediat povaavat, että Griezmannin siirto tulee aloittamaan niin sanotun ketjuefektin, jonka myötä Philippe Coutinho päätyy Chelseaan ja Eden Hazard Real Madridiin.

Huhuille saatiin vihdoin vahvistus

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – – –

KATSO MYÖS: Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen pelaa Mestarien liigassa tulevalla kaudella!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here