Major League Soccerissa nähtiin todellinen lisäajan tasoitusmaali, kun Teenage Hedebe laittoi pallon reppuun 101. minuutilla.

Houston Dynamon ja FC Dallasin välinen ottelu päättyi lopulta tasanumeroihin 2-2 (0-1) Major League Soccerissa viikonloppuna.

Ottelun toisella jaksolla sattui ja tapahtui. FC Dallasin Jesus Ferreira vei vieraat 1-2-johtoon 93. minuutilla, ja ottelu näytti ratkenneen. Lisäaikaa oli kuitenkin paljon, ja Houston lopulta tasoitti, kun Teenage Hedebe laittoi karapallon sisään ajassa 90+11 minuuttia!

28 joukkuen Major League Socceria on pelattu nyt 18-20 kierrosta ja kärjessä jatkaa Los Angeles FC 39 pisteellä. Toisena on Alexander Ringin kipparoima Austin FC 37 pisteellä ja kolmantena New York Red Bulls 33 pisteellä.