Honka tyly vieras HIFK:lle harjoitusottelussa

Tänään Talissa pelattu harjoitusottelu HIFK:n ja Hongan välillä päättyi 1-4 espoolaisten voittoon.

Vieraiden Nnaemeka Anyamele oli HIFK:n puolustukselle pitämätön ja hänellä sama kaava jatkui kuin viime harjoitusottelussa; 3 maalia. Anyamele on nimi joka kannattaa laittaa muistiin. Todella mielenkiintoinen pelaaja kunhan saa vähän fyysisyyttä lisää. Hongan 4. maali oli oma maali.

Tähtirinnoilta maalin makuun pääsi tryoutilla oleva Tuomas Mustonen. Syötön Mustosen maaliin antoi toiselle puoliajalle peliin tullut HIFK:n uusi ”Youtube-sensaatio” Lassi Hurskainen. Puoliaika.comin kentällä työskentelevät etäreportterit povaavat, ettei tämä ole ainoa piste jonka Hurskainen tulee tekemään HIFK:n riveissä. Sen verran päteviä avauksia miehellä oli.

Luvut siis 1-4 Hongalle ja molemmat joukkueet ansaitusti joulutauolle