Honka sortui tehottomuuteen ”Olen erittäin pettynyt lopputulokseen”

Moldovan suurseura hankki Obilorin
Muun muassa RoPS:ia edustaneen Faith Friday Obilorin ura jatkuu FC Sheriffin riveissä.

Maalittoman tasapelin RoPSia vastaan pelannut Honka on nyt kolme pistettä HJK:ta perässä.

Hongan Tim Väyrynen (vas.) yritää saada palloa pois RoPS:in Faith Obilorilta (oik.). Kuva: Lehtikuva

 

Hongan päävalmentaja Mika Lehkosuo manasi lukuisia tuhlattuja maalipaikkoja viihdyttävässä ja vauhdikkaassa ottelussa.

TSEKKAA TÄMÄ:

– Oli yksin läpi -tilanteita ja maaliviivalta pelastuksia. RoPSillakin oli paikkansa mutta meillä oli enemmän, Lehkosuo sanoi.

Avauspuoliaika tosiaan todisti, että myös maaliton 45 minuuttinen voi olla viihdyttävä. Vaarallisimmasta tilanteesta vastasi vierasjoukkue RoPS. Ja sen tarjosi neljättä otteluaan Rops-paidassa pelaava jamaikalainen Akeem Priestley.

Toisella jaksolla Hongan Tim Väyrynen pääsi kaksi kertaa läpiajoon,mutta alle 21-vuotiaiden maajoukkuehyökkääjä ei onnistunut yllättämään hyvin pelannutta RoPS-vahti Oskari Forsmania.

– Liian moni pelaaja pelasi alle oman tasonsa eikä ollut valmiina tämän tauon
jälkeen. Ei onnistuttu valmistautumisessa tähän peliin, maaottelutauollla peräti kahdeksan pelaajaa nuorten maajoukkuetehtäviin menettänyt Lehkosuo totesi.

Myös puoliajalla Honka maalille lievästi loukkaantuneen Walter Viitalan tilalle vaihdettu Tuomas Peltonen esitti pari paraatitorjuntaa.

Lisäajalla vieraat onnistuivat vielä purkamaan pallon maaliviivalta ja niin Honka jäi yhteen pisteeseen. Ja kun HJK murskasi samaan aikaan IFK Marienhamnin, ero Klubiin kasvoi kolmeen pisteeseen. Lehkosuo ei kuitenkaan suostunut spekuloimaan mestaruustaistelulla.

– Filosofiani on tässä elämässä, että pyri vaikuttamaan niihin asioihin mihin pystyt vaikuttamaan. Tämä peli oli tässä ja seuraavat kolme päivää valmistaudutaan Jaro-otteluun.

YLE

Edellinen artikkeliPukki Celticin kokoonpanossa
Seuraava artikkeliPSG voitti Bordeauxin 2-0