Hölmöilikö Benteke Aston Villalta pisteet Tottenhamia vastaan

Eilisen toinen Valioliiga ottelu oli Aston Villan ja Tottenhamin välillä.

Ottelussa nähtiin maali jo ensimmäisen vartin aikana, kun Andreas Weimann venytti hienosti jalkansa pallon eteen matalasta keskityksestä. Aston Villa siirtyi tällä maalilla 1-0 johtoon ja Villan hyökkäyksellä oli monia paikkoja lisätä johtoa, mutta luvut pysyivät kotijoukkueelle 1-0 ensimmäisen puoliajan päätyttyä.

Toisella puoliajalla Christian Benteke menettää hermonsa ja tönii itselleen suoran punaisen kortin 65. minuutin kohdalla. Tämä näkyi varmasti Villan pelissä ja pelin viimeisillä minuuteilla Spurs iski kahdesti.

Nacer Chadli tasoittaa pelin 1-1 84. minuutilla ja Harry Kanen antama vapaapotku 90. minuutilla menee muurin kautta maaliin. Spurs voitti jännän ottelun siis aivan viime hetkillä ja nousee sarjataulukossa sijalle 8.