197-senttinen hyökkääjä Wout Weghorst nousi ratkaisijaksi saman tien kentälle päästyään EM-kisojen D-lohkossa.

Hollanti voitti Puolan numeroin 2-1 (1-1) EM-kisojen D-lohkon avausottelussa Hampurissa sunnuntaina.

Adam Buksa puski Puolan johtoon 16. minuutilla, mutta Hollannin Cody Gakpo tasoitti 29. minuutilla. Ottelu näytti etenevän tasatilanteessa kohti loppua, mutta Hollanti osui vielä kerran.

TSEKKAA TÄMÄ:

Hollannin lähes kaksimetrinen hyökkääjä Wout Weghorst ehti olla kentällä vain reilun minuutin, kun mies laukoi voittomaalin 83. minuutilla, 1-2. Puolan sai luotua pari vaarallista paikkaa, mutta tasoitusta ei nähty.