EM-kisat: Slovenia-Tanska

EM-finaali
EM-finaali

Lohko-C käynnistyy myös tänään sunnuntaina kun jo EM-karsinnoista tutut joukkueet kohtaavat toisensa avauskierroksella. Slovenia kohtaa Tanskan sunnuntaina klo 19.00

Slovenia-Tanska

Joukkueet kohtasivat Suomen EM-karsintalohkossa kahdesti. Molemmat ottelut olivat tasaisia ainakin tuloksen valossa, sillä toinen päättyi tasan ja toisen Tanska onnistui kotonaan voittamaan 2-1. Tanska lähtee odotetusti suurena suosikkina illan otteluun, mutta kuten EM-karsinnat osoittivat ei Slovenia myy nahkaansa halvalla tänäänkään. Kyseessä on molemmille erittäin tärkeä ottelu, sillä lohko-c on melko tasainen Englannin jälkeen.

Slovenia on hävinnyt viimeksi marraskuussa 2023 nimenomaan Tanskalle. Tämän jälkeen joukkue on ollut tappioton ja kaatanut mm.Portugalin ystävyysottelussa 2-0. EM-karsinnoissa Slovenian maaliero oli 20:9, joten joukkue pystyy tekemään myös tarvittavat maalit.

Tanska suoritti em-karsinnat samoilla pistesaldoilla Slovenian kanssa(22pistettä). Maaliero Tanskalla 10 otteluun oli 19:10, joten melko identtiset tilastot EM-karsinnoista kuin tämän päivän vastustajalla. Tanska valmistautui EM-kisoihin kahden maaottelun turvin, joissa se kohtasi pari eri pohjoismaata, Norjan sekä Ruotsin. Molemmat ottelut päättyivät Tanskan voittoon, mutta myös molemmissa otteluissa oma verkko heilui.

Vetovihjeet otteluun

Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin (@2.21 Coolbet)

Kuten edellä mainittiin Tanska lähtee ennakkosuosikkina otteluun, mutta historiaa katsellessa ei Slovenian pisteiden keräys ole välttämättä maailman suurin ihme tänään.Myös maalinteko on molemmilla ollut vähintäänkin kelvollista joten tästä syystä rustaamme lapulle tänään BTTS Kyllä, kertoimella 2.21.

Edellinen artikkeliVideo: EPS:n Ayuub Ahmed-Nur laukoi unelmavaparin FC Lahden verkkoon Suomen Cupissa
Seuraava artikkeliVideo: Hollanti nousi voittoon Puolasta – vaihtopelaaja Wout Weghorst ratkaisi ensimmäisellä kosketuksellaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän