Hollannin cup kiinnostaa

Alkuvuosi on tuonut mukanaan lukuisat eurosarjojen cup-myräkät, joista erääseen aion tarttua ilman sen suurempia väliliikkeitä. 

Heracles – Go Ahead Eagles

Hollannin cupissa tahkotaan torstaina mielenkiintoinen vääntö, kun Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla eli Jupiler Leaguessa kikkaileva Heracles kohtaa Hollannin liigassa (Eredivisie) keskikastissa rimpuilevan Go Ahead Eaglesin ryhmän. Pääsarjasta viime kauden päätteeksi pudonnut ja välitöntä paluuta kukkuloille janoava Jupiler Leaguen sarjakärki Heracles on mässäillyt tällä kaudella maaleilla survoen vastustajiensa verkkoihin keskimäärin kolme kihausta per peli. Kotinurmella meno on ollut vieläkin murhaavampaa (keskimäärin neljä tehtyä maalia per kotiottelu). 

TSEKKAA TÄMÄ:

Heraclesin leirissä on annettu ymmärtää että sarjanousun jahtaamisen lisäksi myös cup otetaan äärimmäisen tosissaan, joten ruotsalaiset maalitykit Emil Hansson (Jupiler Leaguen tämänhetkinen maalikunkku) ja Samuel Armenteros sekä tanskalainen maalinsylkijä Nikolai Laursen nähtäneen kaikki enemmän tai vähemmän viheriön puolella torstai-iltana. Kolmikko on pyssyttänyt Heraclesille pelkästään tämän kauden sarjamatseissa yhteensä 32 maalia. Sen suurempia loukkaantumishuolia ei Lammersin poppoolla pitäisi olla. 

Eredivisiessä sijalla 10 möllöttävä Go Ahead Eagles on pyssyttänyt kauden 15 sarjaottelussaan mukavat 23 maalia, mutta kun omakin reppu on heilunut 24 kertaa, ei sarjasijoitusta oikein ylemmäksi voi ripustaa. Muun muassa Isak Lidberg, Oliver Edvardsen ja Bobby Adekanye ovat luoneet mukavasti maaliodottamaa vastustajiensa maalille, ja kun viimeistelykin on ollut kohtalaista, näyttää sarjasta putoaminen epätodennäköiseltä. Myös vieraat pääsevät cup-koitokseen ilman suurempia kokoonpanohuolia. 

Pelivalinta

Heracles on vääntänyt kuluvan kauden yhdeksässä kotiottelussaan kahdeksan kertaa pyörylän vähintään kolmesti vastustajansa verkkoon – kerran on jääty ”vain” kahteen maaliin. Vaikka vastus on tällä kertaa pääsarjatasoa, on Go Ahead Eaglesin puolirohkea pelityyli omiaan nostamaan maaliodottamaa. Tarraudun kiinni yli 2,5 maalin lopputulemaan kertoimella 1,71. Kaikki kertoimen 1,62 ylittävä kelpaa liuskalle. Meikäläisen näkemyksen mukaan kerroin tulee sukeltamaan alaspäin ennen matsin alkua.

Muodostan tuplan, johon otan kaveriksi Espanjan Super Copasta matsin Real Madrid-Valencia ja yli 2,5 maalin lopputuleman kertoimella 1,69. Panostusta survon singleä riskikkäämpään tuplaan lukeman 2,5/5 verran. 

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. 

Edellinen artikkeliVideo: Syövästä parantunut Sebastian Haller teki paluun pelikentille
Seuraava artikkeliVideo: Southampton pudotti Man Cityn Liigacupista – Moussa Djenepo teki tylyn osuman

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän