HJK:sta potkut saanut Jair löysi heti uuden seuran

Veikkausliigan hallitseva mestari HJK antoi äskettäin lähtöpassit brassitähri Jairille, joka on tuomittu vuonna 2016 tapahtuneesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Oulun käräjäoikeudessa seitsemäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen.

HJK kuuli järkyttävästä tuomiosta vasta median välityksellä hovioikeuden vahvistettua tuomion lainvoimaiseksi. Välittömästi tuon jälkeen Jair poistettiin kokoonpanosta HJK:n Suomen Cupin ottelusta VPS:ää vastaan.

Cup-ottelun jälkeen seuran edustaja kuuli Jairia sopimuksen purku-uhasta. Kuulemisen jälkeen Jairille ilmoitettiin, että hänen sopimuksensa HJK:n kanssa on purettu välittömästi.

27-vuotias Jair löysi heti uuden seuran, kun tulevaksi kaudeksi Romanian pääsarjaan nouseva FC Petrolui Ploiesti tiedotti tehneensä sopimuksen hänen kanssaan.

FC Petrolui Ploiesti selitti tiedotteessaan, että Jairin teko tapahtui jo vuosia sitten ja että pelaaja on tapahtuman jälkeen käyttäytynyt moitteettomasti. Samalla seura myös kirjoitti, ettei se suvaitse millään tavalla rikollisia tekoja ja on aina moraalisten, juridisten ja arvojen vakaa kannattaja.

Jair siirtyy Romaniaan

https://twitter.com/PetrolulFC/status/1537879975189041152
Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here