Veikkausliigan hallitseva mestari ja tälläkin kaudella sarjan kärjessä porskuttava HJK etenee Mestarien liigan karsintojen toiselle kierrokselle.

HJK pudotti Montengron mestarijoukkue Buducnost Podgorican yhteismaalein 7-1. Viikko sitten pelattu Mestarien liigan karsintojen 1. kierroksen avausosaottelu Helsingissä päättyi HJK:n 3-1-kotivoittoon.

Tiistai-iltana Podgoricassa pelatussa toisessa osaottelussa HJK haki puolestaan tylyn vierasvoiton numeroin 0-4 (0-3). Vakuuttava esitys ja täysin ansaittu voitto jälleen.

Klubi meni vierasjohtoon heti 6. minuutilla, kun Roope Riski osui. 35. minuutilla Filip Valencic lisäsi johtoa, ja Jair lisäsi vielä taukojohdoksi 0-3 Riskin namusyötöstä. iski osui toistamiseen heti toisen jakson alussa.

HJK kohtaa 2. karsintakierroksella ruotsalaisen Malmön, ja ensimmäinen osaottelu pelataan heti ensi viikon tiistaina 20. heinäkuuta Malmössä. Toinen osaottelu pelataan Helsingissä tiistaina 27. heinäkuuta.