Veikkausliigan kärkimatsissa nähtiin ikimuistoinen debyytti, kun HJK:n maalinsuulle vaihdettu Alex Ramula torjui voiton.

HJK kaatoi SJK:n numeroin 1-2 (1-0) Veikkausliigan kuumassa kärkikamppailussa lauantaina.

Ottelun avausjaksolla SJK vei Klubia kuin litran mittaa. Heti 13. minuutilla nähtiin draamaa, kun Klubin ykkösmaalivahti Dejan Iliev loukkaantui. Toinen maalivahti Jesse Öst oli pois kokoonpanosta pikkuvammojen takia, joten maalille vaihdettiin farmijoukkue Klubi 04:n varamaalivahti, 18-vuotias Alex Ramula.

Ramula oli pelannut viimeksi kilpailullisen ottelun helmikuussa HJK:n A-junnuissa. Nuorukainen joutui siis hurjaan paikkaan debyytissään! Hän myönsi ottelun jälkeisessä haastattelussa jännittäneensä tilannetta.

Ramula otti avausjakson viime sekunneilla uskomattoman Gamesaverin ja toisen jakson alussa toisen samanlaisen. Aivan purjeessa ollut HJK tuli toisella jaksolla vaivihkaa tasoihin ja ohi, ja sai myös otetta pelistä. Voitollaan HJK pysyi mukana mestaruuskamppailussa.

Videokuviin taltioitui HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnaksen riehakkaat ylistykset Ramulalle.

”Jumalauta, mikä jätkä! Päällikkö! Päällikkö!”