HJK kohtaa BATE Borisovin – keskiviikkoillan UCL-ottelu loppuunmyyty

hjk kohtaa bate borisovin

HJK taisteli vahvasti Valko-Venäjällä Mestarien liigan toisen karsintakierroksen avausosaottelussa viime keskiviikkona. BATE Borisovin ja HJK:n välinen ottelu päättyi 0-0-lukemiin. Keskiviikkona joukkueet kohtaavat Helsingissä loppuunmyydyllä Telia 5G Areenalla.

HJK pääseekin erittäin herkullisista asetelmista toiseen osaotteluun Helsinkiin. Bate Borisov on kova nippu. Joukkue on voittanut Valko-Venäjän mestaruuden peräti 12 kertaa putkeen ja joukkue on ollut Mestarien liigan lohkovaiheessa viisi kertaa viimeisen kymmenen vuoden aikana.

HJK:n ja BATEn välinen toinen osaottelu pelataan Helsingissä keskiviikkona 1.8. klo 19:00. Ottelu näytetään livenä myös ISTV:llä.

Ensimmäisellä kierroksella HJK kaatoi färsaarelaisen Vikingurin yhteismaalein 5–2. Jos HJK etenee kolmannelle karsintakierrokselle, vastustajaksi tulee albanialainen Kukësi tai azerbaidžanilainen Qarabag, joka pelasi viime vuonna Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Lähde: HS.
Kuva: HJK TV

— —
LUE MYÖS: Ykkösen ottelu keskeytettiin rasistisien huutojen takia – peli jatkui vasta, kun huutelija oli poistettu katsomosta

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here