HJK kohtaa BATE Borisovin – keskiviikkoillan UCL-ottelu loppuunmyyty

hjk kohtaa bate borisovin

HJK taisteli vahvasti Valko-Venäjällä Mestarien liigan toisen karsintakierroksen avausosaottelussa viime keskiviikkona. BATE Borisovin ja HJK:n välinen ottelu päättyi 0-0-lukemiin. Keskiviikkona joukkueet kohtaavat Helsingissä loppuunmyydyllä Telia 5G Areenalla.

HJK pääseekin erittäin herkullisista asetelmista toiseen osaotteluun Helsinkiin. Bate Borisov on kova nippu. Joukkue on voittanut Valko-Venäjän mestaruuden peräti 12 kertaa putkeen ja joukkue on ollut Mestarien liigan lohkovaiheessa viisi kertaa viimeisen kymmenen vuoden aikana.

HJK:n ja BATEn välinen toinen osaottelu pelataan Helsingissä keskiviikkona 1.8. klo 19:00. Ottelu näytetään livenä myös ISTV:llä.

Ensimmäisellä kierroksella HJK kaatoi färsaarelaisen Vikingurin yhteismaalein 5–2. Jos HJK etenee kolmannelle karsintakierrokselle, vastustajaksi tulee albanialainen Kukësi tai azerbaidžanilainen Qarabag, joka pelasi viime vuonna Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Lähde: HS.
Kuva: HJK TV

— —
LUE MYÖS: Ykkösen ottelu keskeytettiin rasistisien huutojen takia – peli jatkui vasta, kun huutelija oli poistettu katsomosta

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here