HJK kasvattaa tulivoimaansa – Rafinha palaa joukkueeseen

HJK-konkari Rafinha palaa Ouluun
Urallaan yli 200 veikkausliigaottelua pelannut Rafinha palaa Ouluun.

HJK on ilmoittanut vahvistavansa miehistöään kausina 2010-2011 joukkueessa pelanneella Rafinhalla

Rafinha palaa Klubiin Belgian hallitsevan mestarin Gentin riveistä, missä hän on pelannut tämän kevään Mestarien Liigaa. Rafinhan sopimus kattaa vuodet 2016 ja 2017, ja siinä on optio vuodesta 2018. Rafinha liittyy harjoitteluvahvuuteen kesällä ja saa pelata heti Suomen siirtoikkunan auetessa elokuussa.

Rafinha oli HJK:n ja Veikkausliigan ehdotonta eliittiä, mistä syystä Belgian huippuseura Gent hankki hänet HJK:sta 2011.

Rafinha kuului Gentin vakiokalustoon vasempana puolustajana tai kolmen keskuspuolustajan linjassa vasemmalla, kun Gent voitti Belgian mestaruuden 2015 ja kuluvana kautena tiputti Valencian ja Lyon Mestarien Liigassa päästen aina parhaan kuudentoista joukkoon.

Rafinha pelasi Suomessa jo vuodesta 2005 lähtien ja oli myös pitkään maajoukkuevalmentaja Paatelaisen suunnitelmissa, jos saa Suomen kansalaisuuden.

– Oli hienoa voittaa Belgian mestaruus ja yltää Mestarien liigassa jatkoon. Mutta vähintään yhtä hienoa on palata kotiin HJK:hon ja Suomeen, kommentoi Rafinha siirtoaan.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here