HJK kaatoi Hongan ja etenee Suomen Cupin finaaliin

riku riski hjk suomen cupin finaaliin puoliaika

Hallitseva Cup-mestari HJK pääsee jahtaamaan tänäkin vuonna pyttyä, kun joukkue eteni finaaliin maanantai-iltana.

HJK kaatoi välierämatsissa erittäin lumisissa olosuhteissa Hongan numeroin 2-1 (1-0). Uusi hyökkääjähankinta Riku Riski (kuvassa) vei Klubin johtoon 35. minuutilla. Näissä 1-0-lukemissa asteltiin tauolle.

Sitten 75. minuutilla vaihtomies Nikolai Alho teki 2-0-numerot. Alho sai vielä ottelun lopussa punaisen kortin, jonka jälkeen Honka kavensi miesylivoimalla Youness Rahimin toimesta. Hongalla oli vielä aivan lopussa loistava paikka tasoittaa, mutta ei aivan onnistunut.

To 29.3. HJK – KuPS 2-0 (2-0)

Suomen Cupin finaali pelataan lauantaina 12. toukokuuta.

Voittaja palkitaan rahapalkinnon lisäksi paikalla UEFA:n kauden 2019-20 Eurooppa-liigan karsinnoissa. Miesten finaalin voittaja saa palkinnoksi 50 000 euroa ja toiseksi tullut 10 000 euroa.

Kuva: HJK:n Youtube-kanava