HJK on kuin onkin jälleen Veikkausliigan mestari. Neljäs peräkkäinen kannu ratkesi lauantaina Helsingissä.

KuPS kaatoi vieraskentällä HJK:n numeroin 1-2 (0-1) Veikkausliigan Mestaruussarjan viimeisellä kierroksella lauantaina Helsingissä.

Klubilla oli ratkaisevaan otteluun vahvat lähtökohdat, sillä KuPS tarvitsi kolmen maalin vierasvoiton noustakseen mestariksi. KuPS aloittikin vahvasti, kun Eliton Junior osui heti 8. minuutilla. Tauolle mentiin 0–1-numeroissa.

HJK:n Pyry Soiri tasoitti 63. minuutilla, mutta Seth Saarinen vei kuopiolaiset uudelleen johtoon heti perään. KuPS haki vimmatusti lisämaaleja, ja samalla myös HJK:lle avautui avopaikkoja. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty.

HJK on siis jälleen mestari kaksi maalia paremmalla maalierolla kuin hopeamitalisti KuPS. Uskomattoman kauden pelannut VPS nousi lopulta pronssille. Klubille mestaruus on järjestyksessään 33.

KATSO MYÖS: Video: KTP putoaa Veikkausliigasta – IFK Mariehamn nousi Tucon johdolla karsijan paikalle