HJK ja HIFK tasasivat pisteet runsasmaalisessa Liigacupin ottelussa – Katso kooste

Eilen Talissa pelattu ottelu ei jättänyt ketään kylmäksi, sillä vauhtia ja maalitilanteita riitti molemmissa päissä.

Ottelu alkoi todella vauhdikkaasti sillä kolmannella peliminuutilla HIFK:n Matias Hänninen vei joukkueensa akrobaattisella maalilla johtoon ja tästä 13 minuuttia myöhemmin Ville Salmikivi lisäsi johdon 2-0.

HJK:n Taye Taiwo toi HJK:n takaisin peliin kaventamalla upealla laukauksella tilanteeksi 2-1.

Toinen puoliaika oli kerennyt vanheta 20 minuuttia, kun Joni Korhonen vei HIFK:n taas kahden maalin johtoon, mutta tämän jälkeen HJK otti pelin haltuun ja 83 minuutilla HJK:n Lassi Järvenpää kavensi ensin pelin 2-3 ja 90. minuutilla HJK:n kolumbialainen vahvistus Alfredo Morelos teki ensimmäisessä ottelussa maalin. Tuolla maalilla HJK nousi tasoihin.

Peli päättyi 3-3

HJK ja HIFK ovat kohdanneet nyt viidesti viime vuosien aikana. Neljä niistä on päättynyt tasapeliin ja viime vuonna HJK voitti Liigacupissa Klubi04:sen miehistöllä HIFK:n 2-0.