HJK eteni Mestareiden liigan karsinnassa seuraavalle kierrokselle

Champions_league

HJK otti eilen elintärkeän voiton makedonialaisesta Rabotnickista.

Ensimmäisen osaottelun päätyttyä 0-0, oli HJK:n pakko ottaa voitto, sillä mikäli Rabotnicki olisi saanut yhden maalin, ei tasapeli olisi riittänyt vaan vierasmaalisäännön turvin makedonialaiset olisivat menneet jatkoon,

Ottelu alkoi kuitenkin HJK:n kannalta hyvin, kun Robin Lod vei isännät 1-0 johtoon kun peliä oli pelattu 22 minuuttia. Vain 4 minuuttia myöhemmin HJK iski jo 2-0 luvut taululle Valtteri Morenin maalilla.

Toisella puoliajalla vieraat tulivat lujaa ja saivatkin kavennuksen heti alkuun, kun Stephan Vujcic pääsi ampumaan kaukaa ja maalivahti Michael Törnes imi laukauksen helposti.

Molemmilla joukkueilla oli vielä tilanteita, mutta ottelu päättyi 2-1 HJK:lle.

Seuraavalla kierroksella HJK saa vastaansa kyproslaisen APOEL:n, joka on UEFA:n rankinglistoilla HJK:ta 140 sijaa korkeammalla, sijalla 58.

APOEL pelasi viime kaudella Eurooppaliigan lohkovaihetta, joten vastus tulee olemaan todella kova.