HJK 1–1-tasuriin Riga FC:n vieraana Eurooppa-liigan karsinnoissa

HJK pelasi 1–1-tasurin Riga FC:n vieraana Latviassa Eurooppa-liigan karsintojen 3. kierroksen avausosaottelussa tiistai-iltana.

Riga FC:n ja HJK:n välinen ottelu päättyi tasapeliin numeroin 1–1 (0–1) Eurooppa-liigan karsintojen 3. kierroksen avausosaottelussa tiistai-iltana Riiassa, Latviassa.

Tim Väyrynen (kuvassa) vei HJK:n vierasjohtoon heti 7. minuutilla. Riga FC sai avausjaksolla pallon kertaalleen ylärimaan, mutta ei sitä lähemmäksi. Uusi hankinta Petteri Forsell vaihdettiin kentälle 66. minuutilla ja mies syötti saman tien Sebastien Dahlströmin avopaikkaan, mutta Dahlström lähti vielä syöttämään ja tilanne kuivui kasaan.

Riga FC:n vaihtomies Kamil Bilinsko tasoitti 81. minuutilla. Loppunumerot siis 1-1 ja HJK:lla on varsin mukavat asetelmat toiseen osaotteluun, joka pelataan Helsingissä tulevan viikon torstaina 16.8. klo 19:00.

Eurooppa-liigan play-off kierroksen otteluparit arvottiin maanantaina ja jos HJK etenee jatkoon, niin vastassa on häviäjä otteluparista Crvena Zvezda vs. FC København.

HJK tasuriin Riga FC:n vieraana – uusi mies Forsell heti kehissä

28-vuotiaan taiturin Petteri Forsellin siirtyminen Veikkausliigassa viidentenä majailevaan HJK:hon varmistui myöhään maanantai-iltana.

HJK tiedotti maanantaina, että se on tehnyt loppukauden kestävän lainatarjouksen osto-optiolla Forsellin puolalaiselle seuralle Miedź Legnicalle, joka on alustavasti hyväksynyt siirron. Puolalaisseura vahvisti siirron maanantai-iltana.

Forsellilla on takanaan tapahturikas alkuviikko. Hän on nyt edustuskelpoinen Klubin paidassa.

”Olin Kuopiossa käymässä tyttöystävän luona. Aamulla tiesin, että lennän Kuopiosta Helsinkiin, mutta siitä eteenpäin, lennänkö Puolaan vai tänne [Latviaan], se ei ollut varma kuin tunti ennen lentoa. Nyt on asiat saatu järjestykseen ja voidaan keskittyä oleelliseen eli pelaamiseen”, kertoo Petteri Forsell HJK:n nettisivuilla.

Forsellin siirto Klubiin oli poikkeuksellisen työläs ja monivaiheinen prosessi, eikä se olisi onnistunut ilman Forsellin omaa halua ja isoa panosta siirron onnistumisen eteen.

”Europelit, niissä lähdetään nyt taistelemaan, että niitä saataisiin enemmän, kertoo Forsell motiiveistaan tulla nimenomaan Klubiin.

”Musta tuntuu myös, että maajoukkuepaikan säilyttämisen kannalta on parempi pelata Klubissa kuin Puolan divarissa”, jatkaa Forsell.

Lähde: HJK 

— —
KATSO MYÖS: Video: FC Inter nousi sarjakärkeen – Mika Ojalalta kylmänviileä voittomaali rankkarista

Edellinen artikkeliKISA: Osallistu Valioliiga-kisaan ja voita lempijoukkueesi pelipaita tai 100 € rahaa!
Seuraava artikkeliWayne Rooney siirtyy tammikuussa Derbyn pelaajavalmentajaksi!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän