HIFK:n ja FC Hongan liigakarsinta starttaa keskiviikkona – näin voittaja ratkaistaan

Veikkausliigassa 11. sijalle sijoittuneen HIFK:n ja Ykkösessä toiseksi sijoittuneen FC Hongan taistelu paikasta Veikkausliigaan kaudelle 2018 käynnistyy keskiviikkona.

Ensimmäinen osa-ottelu pelataan keskiviikkona 1.11. Tapiolan urheilupuistossa ja ratkaiseva toinen osa-ottelu Telia 5G-Areenalla lauantaina 4.11. Otteluparin voittaja pelaa kaudella 2018 Veikkausliigassa ja häviäjä Ykkösessä.

Otteluissa on käytössä UEFA:n vierasmaalisääntö. Jos joukkueet tekevät yhtä paljon maaleja kahdessa osaottelussa, voittaja on se, joka on tehnyt enemmän vierasmaaleja. Mikäli vierasmaalitkin ovat samat, pelataan heti toisen osaottelun päätteeksi jatko-ottelu, jonka pituus on 2 x 15 minuuttia.

Voittaja on jatko-ottelussa enemmän maaleja tehnyt joukkue. Mikäli joukkueet tekevät jatko-ottelussa saman määrän maaleja, niin vierasmaalisääntö astuu voimaan ja vierasjoukkue voittaa. Jos kumpikaan joukkue ei tee maaleja jatko-ottelussa, niin suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.

Unibet tarjoaa HIFK:lle varsin tuntuvaa kerrointa vierasvoitolle. Lähtökohdat otteluparille ovat todella tasaiset ja keskiviikkona tuskin juhlitaan maaleilla. Kaikki paineet on IFK:lla, jolla ei ole muuta kuin hävittävää.

  • FC Honka @ 2,25
  • Tasapeli @ 3,05
  • HIFK @ 3,50

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän