HIFK:n ja FC Hongan liigakarsinta starttaa keskiviikkona – näin voittaja ratkaistaan

Veikkausliigassa 11. sijalle sijoittuneen HIFK:n ja Ykkösessä toiseksi sijoittuneen FC Hongan taistelu paikasta Veikkausliigaan kaudelle 2018 käynnistyy keskiviikkona.

Ensimmäinen osa-ottelu pelataan keskiviikkona 1.11. Tapiolan urheilupuistossa ja ratkaiseva toinen osa-ottelu Telia 5G-Areenalla lauantaina 4.11. Otteluparin voittaja pelaa kaudella 2018 Veikkausliigassa ja häviäjä Ykkösessä.

Otteluissa on käytössä UEFA:n vierasmaalisääntö. Jos joukkueet tekevät yhtä paljon maaleja kahdessa osaottelussa, voittaja on se, joka on tehnyt enemmän vierasmaaleja. Mikäli vierasmaalitkin ovat samat, pelataan heti toisen osaottelun päätteeksi jatko-ottelu, jonka pituus on 2 x 15 minuuttia.

Voittaja on jatko-ottelussa enemmän maaleja tehnyt joukkue. Mikäli joukkueet tekevät jatko-ottelussa saman määrän maaleja, niin vierasmaalisääntö astuu voimaan ja vierasjoukkue voittaa. Jos kumpikaan joukkue ei tee maaleja jatko-ottelussa, niin suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.

Unibet tarjoaa HIFK:lle varsin tuntuvaa kerrointa vierasvoitolle. Lähtökohdat otteluparille ovat todella tasaiset ja keskiviikkona tuskin juhlitaan maaleilla. Kaikki paineet on IFK:lla, jolla ei ole muuta kuin hävittävää.

  • FC Honka @ 2,25
  • Tasapeli @ 3,05
  • HIFK @ 3,50

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here