HIFK vaarassa ajautua konkurssiin – ”Veikkausliiga-kauden jatkamiseksi tarvitsemme apuanne”

surullinen ilta eurooppa-liigassa puoliaika

Veikkausliigan jumbona majaileva HIFK julkaisi torstaina avoimen kirjeen, jossa kuvaillaan seuran nykyhaasteita.

STT:n mukaan HIFK tarvitsee loppukauden aikana uutta rahoitusta 500 000 euroa, josta 140 000 euroa kesäkuun aikana.

HIFK kertoo puheenjohtaja Heikki Pajusen allekirjoittamana, että kulunut kausi on ollut poikkeuksellisen haasteellinen etenkin taloudellisesti, eikä kuluttajakäyttäytyminen ole palautunut korona-aikaa edeltäneelle tasolle.

”Olemme noin 40 % jäljessä lipunmyynnissä verrattuna aikaan ennen pandemiaa. Uudet omistajat pääsivät toden teolla kuromaan takamatkaa kiinni tammikuun lopussa, jolloin tilanne oli jo erittäin hankala. Takamatkan kurominen umpeen ilman laajan joukon samanaikaista panosta on osoittautumassa ylivoimaiseksi. Juuri kun keskustelut alkoivat edetä, Ukrainan sota laittoi keskustelut poikki lähes kaikkien yrityskumppanien kanssa. Myös suuri osa uusista sijoittajakeskusteluista loppui siihen”, kerrotaan avoimessa kirjeessä.

”Olemme taloudellisesti saavuttaneet pisteen, missä olemme erittäin vakavan tilanteen edessä. On sanottava ääneen, että Veikkausliiga-kauden jatkamiseksi vielä heinäkuussa tarvitsemme apuanne ja panostanne, hyvät HIFK:n ystävät ja HIFK-perheen jäsenet.”

HIFK on ottanut yhdeksästä ottelustaan vain kolme tasuripistettä. Joukkueen tavoitteena on myydä seuraavaan neljään kotiotteluunsa 20 000 lippua. Seuraava kotiottelu pelataan VPS:ää vastaan lauantaina 18. kesäkuuta, ja matsi käynnistyy poikkeuksellisesti kello 23.00.

Avoin kirje luettavissa kokonaan TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliValioliigan otteluohjelma 2022-2023 julkaistu – MM-kisojen takia pitkä tauko alkutalvesta
Seuraava artikkeliVeikkausliiga 18.6.2022: HIFK – VPS

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän