Suomen Cupin 3. kierroksella tuli mukaan kuusi Veikkausliigan joukkuetta, jotka ottivat kaikki selkeitä, jopa murskaavia voittoja.

Myöhemmässä vaiheessa cupiin tulevat mukaan eurocupeissa pelaavat joukkueet (HJK, KuPS, SJK ja FC Inter) sekä kaksi Liigacupissa pisimmälle edennyttä joukkuetta näiden ulkopuolelta (FC Honka ja FC Haka).

Suomen Cupin 4. kierrokselle etenee 54 joukkuetta.

HIFK pöllytti Nelosessa pelaavaa SUMU/sobia numeroin 0-10. Aatu Kujanpää teki toisella jaksolla komean vaparimaalin (video alla). HIFK-hyökkääjä Eero Markkanen teki puolestaan hattutempun.

Ilveksellä oli hieman harvinaisempi vastus, kun TPS:n ikämiesten joukkue (yli 35-vuotiaat) oli edennyt 3. kierrokselle asti. TPS-konkarit taistelivat hienosti 47-vuotiaan toppari Markus Paijan johdolla, ja ottelu oli tauolla numeroin 0-1. Toisella jaksolla Ilveksen vauhti oli liikaa, ja loppunumeroiksi tulivat 0-6.