HIFK julkaisi ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudelle: ”Kiitos kannattajille tuesta”

0000-veikkausliiga

HIFK on solminut tärkeän jatkosopimuksen joukkueen kapteenistoon kuuluvan Jukka Halmeen kanssa. Sopimus on mallia 1+1. Ensimmäistä kauttaan Veikkausliigassa pelaava Halme on pelannut tällä kaudella 27 liigaottelua, joissa keskikenttäpelaaja on viimeistellyt kaksi maalia.

Halme on edustanut Helsingin IFK:ta peräti neljällä eri sarjatasolla; Veikkausliigassa, Ykkösessä, Kakkosessa ja Kolmosessa. Vuosituhannen vaihteessa mies oli mukana kannattajana ensimmäisillä fanireissuilla Stadin Kingien matkassa. Syystäkin mies on tällä hetkellä yksi kannattajien suosikkipelaajista.

– On ollut älyttömän hienoa seurata läheltä Kingien taivalta vuosien varrella. Aikoinaan historian ensimmäisille vierasreissuille saatiin mukaan kymmeniä kannattajia. Tällä kaudella koko Sonera Stadiumin pohjoispääty on ollut yhtä punaista karnevaalia. Odotan innolla jo ensi kauden katsomomeininkejä ja kuinka paljon Klacken tulee taas kasvamaan. Stadin Kingien kannatus antaa voimaa kentälle ja joka kerta haluan antaa myös heille itsestäni kaiken. Ensimmäisillä kerroilla laulut itsestäni totta kai hymyilyttivät, mutta osaan kääntää ne nykyään voimavaraksi. Peleissä on tällä kaudella ollut ainutlaatuinen tunnelma. Niin derbyissä, kotiotteluissa kuin vierasotteluissa, Halme hehkuttaa HIFK:n verkkosivuilla.

HIFK:lla on voimassaolevat sopimukset ensi kaudelle vain maalivahti Carljohan Erikssonin ja laitapelaaja Nnaemeka Anyamelen kanssa. Tietojen mukaan noin 11 pelaajalle tämän kauden joukkueesta on tarjottu jatkosopimusta.

HIFK kohtaa sunnuntaina pelattavalla Veikkausliigan päätöskierroksella FC Interin. Päätöskierroksen kaikki ottelut käynnistyvät kello 13.00.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here