HIFK hankki Roman Eremenkon!

roman eremenko jatkaa uraansa

Veikkausliigan jumbopaikalla majaileva ja talousvaikeuksien kanssa paininut HIFK on hankkinut Roman Eremenkon.

35-vuotias entinen Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Roman Eremenko tulee vahvistamaan HIFK:ta loppukaudeksi. Muutaman viikon joukkueen kanssa harjoitellut pelaaja allekirjoitti sopimuksen joukkueen kanssa ja siirtyy seuraan.

Kokenut Eremenko tuo sekä HIFK:hon että Veikkausliigaan piristysruiskeen sekä näkyvyyttä. Urallaan useita suurseuroja, kuten Dynamo Kievia, Rubin Kazania sekä CSKA Moscowia edustanut suomalainen on yksi kaikkien aikojen parhaita suomalaisia keskikenttäpelaajia.

Urallaan myös 73 maaottelua pelannut Eremenko tuo mukanaan kokemusta ja ennen kaikkea luovuutta. Näin mies pääsee myös urallaan pelaamaan veljensä, Sergei Eremenkon, kanssa.

Eremenko itse kommentoi siirtoaan HIFK:hon seuraavasti:

– Positiiviset tunnelmat tällä hetkellä, pitkään aikaan en ole pelannut ja siksi tuntuu hyvältä. Siirto ei kuitenkaan ollut alusta asti suunniteltu. Tulin harjoittelemaan seuraan pari viikkoa sitten ja asia johti toiseen ja nyt olemme tässä tilanteessa. Yritän auttaa parhaalla mahdollisella tavalla joukkuetta.

– Uskon tuovani mukanani kokemusta seuraan ja yritän omalla työnteollani antamaan kaikkeni joukkueelle ja toivottavasti se riittää parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Paikat ei luonnollisesti ole täysin samassa kunnossa kuin ennen, mutta työnteolla päästään taas vauhtiin. Taistellaan loppuun asti, tänne ei tultu lomalle, vaan kaikki annetaan.

Roman Eremenko on joukkueen vahvuudessa saman tien ja näin ollen käytettävissä jo heti ensi maanantain Inter-ottelussa.

Roman Eremenko HIFK-paitaan

https://twitter.com/HIFKedustus/status/1552538277953081344

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lähde: HIFK

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here