HIFK hankki Eero Markkasen

HIFK:n hyökkäys vahvistuu Eero Markkasella. Järkälemäinen hyökkääjä on nähnyt urallaan lukuisia seuroja eri maissa.

30-vuotias ja 198-senttinen hyökkääjä Eero Markkanen pelaa kaudella 2022 Veikkausliigaa HIFK:n paidassa.

ViPassa, HJK:ssa ja JJK:ssa vietettyjen kotimaan vuosien jälkeen Markkanen siirtyi Ruotsiin AIK:n riveihin. AIK:sta Markkanen myytiin Real Madridiin hinnan kivuttua jopa 2,3 miljoonaan euroon. Real Madrid Castillassa Espanjan kolmannella sarjatasolla otteluita kertyi 10 kappaletta.

Espanjan jälkeen CV:stä löytyy muun muassa RoPS, AIK, Dynamo Dresden sekä Randers FC. Viimeisimpänä suomalaisjoukkueena Markkanen edusti FC Hakaa. Siellä pelatun kauden 2019-20 saldo oli 25 ottelua, joissa mies iski 7 maalia. Hakan vuoden jälkeen Markkanen siirtyi Orange County SC:hen Yhdysvaltojen toiselle sarjatasolle, ja 14 ottelussa syntyi neljä maalia.

Eero Markkanen palaa motivoituneena Suomeen

”Futis on ollut vuosikymmenen verran minulle ammatti. Se on ollut iso osa elämääni jo ennen ammattilaisuutta. Erittäin hyvillä fiiliksillä palaan nyt Suomeen ja liityn HIFK:hon. Tämä on hieno ja perinteinen seura, hyppään innolla mukaan enkä malta odottaa, että kausi alkaa”, kommentoi Markkanen HIFK:n verkkosivuilla.

Markkanen nähtiin oikeanlaiseksi vahvistukseksi tähtirinnoille tähän hetkeen.

”Johtajuus, sopiva pelaajaprofiili ja ennen kaikkea oikeanlainen suhtautuminen pelaajan rooliin ovat Eeron vahvuuksia. Niiden vuoksi halusimme hänet joukkueeseen ja on hienoa saada hänet HIFK:hon, sanoo HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Lähde: HIFK

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän