Heikkovireiset West Ham ja Arsenal vastakkain

Heikkovireiset West Ham ja Arsenal ovat vastakkain maanantai-illan Valioliigamittelössä, joka paketoi 16. ottelukierroksen. Molemmat joukkueista tarvivat kipeästi pisteitä sekasortoisen tilanteen keskellä.

West Ham on ollut pienimuotoisessa kriisissä syyskuun loppupuolelta lähtien. Hammersin sensaatiomainen vierasvoitto Chelseasta toissakierroskella oli seuran ensimmäinen kahteen kuukauteen. Joukkueen manageri Manuel Pellegrinin tulevaisuus seurassa voi olla hyvinkin lähellä loppua, ellei tulokset ala parantua. Edellisessä ottelussa keskiviikkona West Ham palasi tyhjin käsin Molineux Stadionilta, kun Wolves vei matsin 2-0.

Illan vierasjoukkue Arsenal pisti Unai Emeryn pihalle marraskuun lopussa ja seuralegenda Freddie Ljungberg on luotsannut Tykkimiehiä kaksi edellistä ottelua. Heikkovireiset otteet eivät ole loppuneet, vaan joukkue tasasi pisteet Norwichin kanssa ja hävisi edellisottelun Brightonia vastaan kotona 1-2. Syöksykierre on siis jatkunut ja lujasti, se näkyy joukkuehengessä.

Kokoonpanohuolet painavat West Hamia edelleen. Joukkueen ehdoton ykkösveskari Łukasz Fabiański on edelleen reisivammansa vuoksi sivussa. Myös Hammersin avainpelaajiin kuuluva Manuel Lanzini on loukkaantuneena jälleen kerran. Arsenalin riveistä merkittävin poissaolija on espanjalaispelaaja Dani Ceballos, jota vaivaa myös reisivamma.

Molempien joukkueiden, etenkin Arsenalin kokoonpanoista löytyy tulivoimaa. Puolustuspäästä löytyykin ne suuremmat ongelmat. Täten liuskalle lähtee reipas overi ja uskallankin povata ottelusta sangen viihdyttävää kohtaamista. Pisteistä varmasti taistellaan täysillä aina viimeiseen pillinvihellykseen asti.

Pelivihje: Yli 3.5 maalia (2.16 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Marcus Forss teki kaksi maalia AFC Wimbledonille

 

Edellinen artikkeliLeicester ennätyksellisessä voittoputkessa – ”Historiallinen esitys joukkueelta”
Seuraava artikkeliHuuhkajien luottomies valittiin kauden floppijoukkueeseen Norjassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän