Skotlannin Valioliigassa nähtiin sunnutaina pieleen mennyt paitsioansa, jonka seurauksena Rangers leikitteli helpon maalin.

Glasgow Rangers kaatoi kotikentällään Heartsin numeroin 3-1 (3-0) Skotlannin Valioliigassa sunnuntaina. Rangers teki ottelussa nättejä osumia.

Harvinaisin maali nähtiin heti 3. minuutilla, kun Rangers sai vapaapotkun ja Hearts yritti tehdä ison paitsioansan. Tuo ansa meni täysin pieleen, jonka seurauksena Rangersilla oli peräti seitsemän pelaajaa vapaana ja pallo lopulta lähestulkoon kuljetettiin maaliin Ryan Kentin toimesta, 1-0.

HJK:sta tuttu kolumbialainen maalipyssy Alfredo Morelos teki puolestaan 13. minuutilla kauniin 2-0-osuman taidokkaalla kantapääohjauksella. Tappiosta huolimatta Hearts johtaa Valioliigaa, kun taas Rangers on kuudentena.