Kanadan Valioliigassa nähtiin viikonloppuna hämmentävä tilanne, kun William Akiolle sattui uskomaton aivopieru.

Valour FC kaatoi kotikentällään HFX Wanderers FC:n numeroin 1-0 (0-0) Kanadan Valioliigassa sunnuntaina. Moses Dyer teki voittomaalin 84. minuutilla.

Kotijoukkue Valour FC:llä oli loistava paikka mennä johtoon jo 18. minuutilla, mutta poikkeuksellisesti näin ei tapahtunut. Alessandro Riggi sai laitettua pallon jo lähes maaliin, mutta yllättäen joukkuekaveri William Akio ryntäsi potkaisemaan pallon maaliviivalta pois.

Ilmeisesti Akiolle sattui täysin käsittämätön hajamielinen hetki, ja kenties hän luuli olevansa omassa puolustuspäässään. Kyse oli aivan senteistä, oliko pallo ylittänyt maaliviivan, mutta maalia tilanteesta ei tuomittu.

Kahdeksan joukkueen Kanadan Valioliigaa on pelattu noin 13-14 kierrosta ja kärjessä on Cavalry FC 25 pisteellä.