26-vuotias senegalilaishyökkääjä Habib Diallo teki nätin osuman Strasbourgille Ligue 1:ssä sunnuntaina.

Strasbourg kaatoi vieraskentällä Nicen numeroin 0-3 (0-1) Ranskan pääsarjassa sunnuntaina. Ottelun lopussa nähtiin tyylikäs osuma.

Ludovic Ajorque teki ottelun voittomaalin 21. minuutilla. Ottelun hahmoksi nousi lopulta vierasjoukkue Strasbourgin 26-vuotias senegalilaishyökkääjä Habib Diallo, joka viimeisteli kantapäällään kauniin 0-2-osuman 82. minuutilla. Ja vain pari minuuttia myöhemmin Diallo syötti Adrien Thomassonin 0-3-osuman.

20 joukkueen Ligue 1:stä on pelattu 17 kierrosta ja ylivoimaisessa kärjessä on Paris Saint-Germain 42 pisteellä. Toisena on Rennes 31 pisteellä. Vierasvoiton ottanut Strasbourg on kuudentena 26 pisteellä.