The Guardian: Romelu Lukaku siirtyy Manchester Unitediin

Lue jalkapallon pelaajasiirrot ja siirtouutiset Puoliaika.comista.Englannin Valioliigan maalipörssissä viime kaudella toiseksi 25 maalilla sijoittunut belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku siirtyy ensi kaudeksi The Guardianin lähteiden mukaan Manchester Unitedin riveihin.

The Guardian ei kerro sopimuksen pituutta, mutta siirtosumma on 75 miljoonaa puntaa eli noin 85 miljoonaa euroa. ManU lähtee sunnuntaina valmistautumisleirille Yhdysvaltoihin ja Lukakun on tarkoitus liittyä silloin joukkueen harjoitusvahvuuteen.

24-vuotias Lukaku on pelannut kaudesta 2014 lähtien Evertonissa, jonka lisäksi hän on pelannut myös Belgian pääsarjassa Anderlechtissa sekä Chelseassa ja lainasopimuksella West Bromwichissa.

Lukaku on Manchester Unitedin toinen pelaajahankinta kesän siirtoikkunan aikana. Aikaisemmin ManU uutisoi Benficassa pelanneen ruotsalaispuolustaja Victor Lindelöfin siirtymisestä seuraan.

Katso videolta kaikki Lukakun 25 Valioliiga-maalia viime kaudelta.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5J1ZTcHUOY

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!