Video: Gregory Coupetilta jalkapallohistorian upein tuplatorjunta Mestarien liigassa 1999

Ranskalaismaalivahti Gregory Coupet teki vuonna 1999 jalkapallohistorian kenties upeimman tuplatorjunnan ottelussa Barcelonaa vastaan. Brassitähti Rivaldo ei saanut tilanteessa karoja sisään.

Gregory Coupetin uskomaton pelastus nähtiin Mestarien liigan ottelussa Lyonin ja Barcelonan välillä vuonna 1999.

Lyonin maalivahti sai todellisen hasardipallon omalta puolustajaltaan, joka roikotti pallon yli vastassa ollutta Coupetia. Ranskalainen kipitti kohti palloa ja omaa maaliaan. Lopulta hän päätyi puskemaan ilmassa ollutta palloa tavoitteenaan saada se maalin yli. Pallo osui kuitenkin ylärimaan, josta se kimposi takaisin maalin eteen.

TSEKKAA TÄMÄ:

Coupet keräili itsensä nopeasti ylös maalin sisältä samalla, kun pallo oli vielä ilmassa. Barcelonan legendaarinen Rivaldo oli ensimmäisenä irtopallossa. Brassitaituri puski pallon kohti vasenta alakulmaa, mutta kuin ihmeen kaupalla Coupetin käsi löysi vielä pallon tielle. Todellinen klassikkotorjunta!

Coupet pelasi 1993-2011 kestäneellä ammattilaisurallaan Saint-Etiennessä, Lyonissa, Atletico Madridissa ja PSG:ssä. Ranskan maajoukkueessa mies pelasi 34 ottelua. Hän on tällä hetkellä 49-vuotias.

Gregory Coupetin unelmasuoritus

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliTriplaus & day 1: Real Sociedad B – Real Zaragoza
Seuraava artikkeliTriplaus & day 2: UCL-finaalissa Liverpool – Real Madrid

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän